+31 6 35 60 44 89
info@duurzamewoningrenovatienederland.nl

kunststof-kozijnen

KUNSTSTOF KOZIJNEN IN HET MOOISTE DESIGN

image cmcid:129522 image cmcid:163187 Kozijnen voor elke smaak in diverse soorten profielen Het kozijnprofiel bepaalt de uitstraling van je Huis

DOORSNEE           BINNENZIJDE          HVL                     SCHUINE LAS

De kunststof kozijnen van Duurzame Woning Renovatie Nederland zijn niet alleen mooi van design maar werken brandvertragend en door een stalen versteviging zijn ze tevens stootvast en inbraak werend.

Het hang- en sluitwerk met meerpuntssluiting van Winkhaus® zijn SKG** gecertificeerd en voldoen hiermee aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Duurzame Woning Renovatie Nederland staat voor de kwaliteit die u zoekt, met de veelzijdigheid van materiaal en een modern design. Daarnaast staat Duurzame Woning Renovatie Nederland ook voor innovatie, betrouwbaarheid en een hoge mate van veiligheid. Wij bieden de oplossing voor u!

Betrouwbaarheid is afhankelijk van je mensen en het product dat wordt geleverd en geïnstalleerd. Om deze reden werken wij uitsluitend met Schuco kozijnen omdat deze voordelen biedt voor u als consument welke andere ander merken simpelweg niet brengen.

Waarom Schuco Living Variant kozijnen: 

Schüco Living Variant – Twin-systeem met bijzonder ontwerp

Het kunststof systeem Schüco Living Variant is een innovatief 6+1-kamersysteem dat ontwikkeld is om optisch perfecte houten ramen te imiteren.

Voor de hoogste esthetische vereisten kan er uit twee kozijncontouren worden gekozen: de schuine variant (15°) en de hoekige variant (6°). Door beide typen te combineren of te kiezen voor een schuine hoekverbinding of HVL blokverbinding kan er optimaal aan individuele ontwerpeisen worden voldaan.

Met een bouwdiepte van 120 mm en een slimme kamerindeling biedt Schüco Living Variant een uitstekende isolatie. Daarnaast zorgt de grotere bouwdiepte voor meer veiligheid, omdat het verdiept liggende beslag het voor inbrekers onmogelijk maakt om binnen te dringen.

In het Schüco Living Variant raamsysteem is de eerste lasbare EPDM-afdichting geïntegreerd. Doordat elastisch, lasbaar materiaal wordt gebruikt, wordt de afdichting in de moeilijke hoeken van het raam verbeterd.

Tegelijkertijd ontstaat er een gesloten, visueel aantrekkelijke hoek zonder harde afdichtingshoeken. Het duurzame, milieuvriendelijke materiaal behoudt tijdens de volledige gebruiksduur zijn hoge afdichtingskwaliteit. De twee omlopende afdichtingen bieden zo een optimale bescherming tegen tocht, koude, vocht en lawaai – gedurende de hele levensduur van het raam.

De profielen zonder folie van het Schüco Living Variant systeem worden met moderne zilvergrijze afdichtingen geleverd, de met folie voorziene profielen met zwarte afdichtingen.

Er zijn ook witte en crème witte profielkleuren beschikbaar voor gekleurde uitvoering van de elementen. Voor een exclusieve vormgeving kan Schüco Living Variant met de glanzende oppervlaktetechnologie Schüco AutomotiveFinish worden gecombineerd. Ook kunnen de profielen met een grote verscheidenheid aan houtfoliën en universele decoratiefoliën worden bekleed en kunnen accenten aan gevels worden toegevoegd.

Schüco Living Variant is volledig recyclebaar.

image cmcid:129522