+31 6 35 60 44 89
info@duurzamewoningrenovatienederland.nl

ABOUT US


Wij zijn een familie bedrijf met 21 jaar ervaring bij het installeren van kunststof kozijnen ,deuren en serres vanuit ons moederbedrijf Top Design Montage en doen dit met onze eigen teams.
Vanuit deze organisatie hebben wij Duurzame Woning Renovatie opgericht om u als klant op zeer kundige wijze te mogen verblijden met het verfraaien en verduurzamen van uw eigen woning.

Iedere gekwalificeerde installateur is bij ons in loondienst zodat alleen wij onze agenda kunnen bepalen.

In onze filosofie staat de klant simpelweg centraal!
Wij zijn ons er zeer van bewust van de grote uitgave die u gaat doen bij het verduurzamen en verfraaien van uw woning en daarbij verdient u alle informatie om tot de juiste keuzes te kunnen komen.

DWRN zegt dan ook simpelweg dat u ons NIET nodig heeft om keuzes te kunnen maken maar wel om de JUISTE  keuzes te kunnen maken op basis van correcte informatie.

Wij staan voor degelijkheid, onze lijnen zijn kort en doen simpelweg dat wat besproken is met kwalitatief hoogwaardige materialen en de juiste vakkennis!
Wij informeren u vooraf over het merk kozijnen welke wij u bieden.

Vanuit 1 aanspreekpunt en gezamenlijk  met u gaan wij de door u gewenste woonbeleving creëren op basis van het merk Schuco bij kunststof kozijnen en deuren.
Met veel passie & vakkennis installeren wij uw kozijnen op basis van stelkozijnen om er zeker van te zijn dat uw investering een leven lang mee zal gaan en helemaal zal voldoen aan uw specifieke woonwensen en gewenste uitstraling van uw woning.

Natuurlijk moet u van ons verwachten dat onze materialen voldoen aan alle certificeringen & keurmerken welke mogelijk zijn of bij wetgeving vereist zijn.

Zowel de klant als Duurzame Woning Renovatie Nederland moeten trots zijn op het gezamenlijk gerealiseerde eindresultaat.

Trots zijn op een geweldig eindresultaat is volgens DWRN alleen mogelijk door eerlijke & transparante informatie en correcte prijsstelling .
Wij melden u om deze reden nogmaals uitsluitend te werken met het merk SCHUCO.

Ondanks onze behoorlijke groei zijn wij door installatie in eigen beheer nog steeds instaat om gemiddeld binnen 12 weken na akkoord uw woning te verduurzamen en te verfraaien.

Schuco Logo - SCHÜCO - Rolla Metal Inc.

Bij levering en installatie van onze kozijnen zijn wij ervan overtuigt dat door onze 21 jarige werkervaring uw investering een leven lang zal meegaan.

Tijdens ons bezoek aan huis informeren u over de voordelen van kunststof kozijnen , subsidie mogelijkheden bij kunststof kozijnen en het van traject van  installatie tot oplevering door onze eigen medewerkers.

Door uitsluitend te installeren in eigen beheer kunnen wij gemiddeld binnen 12 weken uw woning verduurzamen en verfraaien.

OUR MISSION

1-DWRN streef naar de hoogste kwaliteit in de branche.
2-We hebben een reputatie waar we trots op zijn.
3-Vanwege onze uitstekende reputatie en onze toewijding om te voldoen aan de hoogste normen, hebben we de afgelopen jaren een aanzienlijke groei mogen doormaken, maar zijn door onze platte organisatie nog steeds instaat om gemiddeld binnen 12 weken een project succesvol te kunnen afronden..

4-DWRN streeft erna om arbeid te leveren tegen eerlijke en marktconcurrerende prijzen.
5-Om op de hoogste niveaus haar professionaliteit, integriteit, eerlijkheid te behouden staat DWRN continu in contact met haar klant ,leveranciers & professionele medewerkers.

  • Kortom !! De mens staat centraal!!